Jacqueline Flink

Oud-bestuurslid Provincie Overijssel

Mijn naam is Jacqueline Flink ( 56 ) en ben geboren en getogen in Goor, maar al vanaf 1981 woonachtig in Enschede.

Eerst in de wijk "Boswinkel", en vanaf 1990 verhuisd naar 't Ribbelt". Een mooie wijk, centraal gelegen tussen buitengebied en Centrum.

Al vanaf het begin stem ik bij iedere verkiezing op GroenLinks. GroenLinks heeft alles in zich wat ik belangrijk vind: Sociaal, kritisch, verder denken dan je neus lang is en duurzame samenleving voor mens en natuur, voor nu en in de toekomst.

Omdat ik om mij heen de omgeving sterk zag veranderen naar steeds meer asfalt en beton, besloot ik om niet langer aan de kant te blijven zitten, maar om actief te worden voor GroenLinks. Vanaf 2001 werd ik Provinciaal bestuurslid van GroenLinks, omdat mijn interesse vooral ligt in Ruimtelijke Ordening. Provinciale Verkiezingen volgden al vrij snel en ik kwam op een verkiesbare plek te staan, maar helaas verloor GroenLinks 2 zetels, waardoor dat dus niet doorging. Ik heb mij toen aangesloten bij de steunfractie en als bestuurslid werd ik contactpersoon tussen fractie en bestuur. Een mooie en interessante periode, die ten einde kwam in november 2017 toen ik besloot om na 15 jaar af te treden als bestuurslid en het stokje over te dragen aan nieuwe bestuursleden.

Ook al ben ik nu geen provinciaal bestuurslid meer, ik wil graag mijn steentje blijven bijdragen aan GroenLinks.