Wethouder Kampman en GroenLinks Kamerlid Renkema te gast bij GroenLinks over armoede in Enschede

Op dinsdagavond 25 februari a.s. organiseert de afdeling GroenLinks Enschede-Haaksbergen in Ecocentrum Emma een thema-avond over armoede, met als speciale gasten de Enschedese wethouder Arjan Kampman en het GroenLinks Kamerlid Wim-Jan Renkema.

Wethouder Kampman en GroenLinks Kamerlid Renkema te gast bij GroenLinks over armoede in Enschede

“Ondersteun mensen met geen of een laag inkomen ruimhartig” schreven wij als GroenLinks in ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Wat is daar tot nu toe van terecht gekomen?

Op deze thema-avond laten we verschillende kanten van armoede zien en gaan we daarover in gesprek met ervaringsdeskundigen uit de stad. Hoe raakt armoede aan wonen, aan rechtshulp en aan kinderen? Iedereen is welkom om hierover mee te praten.

Deze thema-avond is de eerste van een reeks waarin GroenLinks Enschede-Haaksbergen, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, om de twee maanden aandacht geeft aan onderwerpen die voor het nieuwe verkiezingsprogramma van cruciaal belang zijn.

Het programma duurt van 20.00 tot 21.30. Vanaf half acht is er inloop met koffie en thee en na afloop is er onder het genot van een drankje gelegenheid tot napraten.

Wanneer: dinsdagavond 25 februari a.s.
Waar: Emmastraat 189, Enschede

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zie bijlage of agenda voor programma: https://enschede.groenlinks.nl/agenda/thema-avond-armoede