Morgen komt Nevin Özütok naar Enschede in het kader van onze GroenLinks verkiezingscampagne. Nevin is lid van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks, met als portefeuilles binnenlandse zaken, sociale zaken, onderwijs en volksgezondheid.
 

Tijdens haar bezoek in Enschede heeft zij ontmoetingen met vertegenwoordigers van de Turkse gemeenschap en andere allochtone organisaties om met hun te spreken over zaken die hen politiek bezig houden. Nevin wordt vergezeld door onze voorzitter Henk Zomer en onze lijsttrekker Hetty Wolf. We zullen haar als bestuur en fractie verwelkomen in ons campagnepand, waar ook een gesprek zal plaats vinden in kleine kring met vertegenwoordigers van allochtone/cultureel-religieuze organisaties in Enschede. Elvis Huwaë, voorzitter van het kennisplatform integratie & burgerschap en GroenLinks kandidaat voor de gemeenteraad, zal dit gesprek leiden.

Iedereen welkom vanaf 15.30u bij Prismare

Later in de middag van half vier tot half zes is Nevin te gast in Prismare bij de Alevitische vereniging Enschede (PSA-DER) en de Stichting Samenwerkende Democratische Organisaties (SDO), waar zij met een grote groep leden in gesprek zal gaan. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, naast Nederlands zal Turks de voertaal zijn.

Adres: Roomweg 167A - Enschede