Ook dit jaar staan er weer thema-avonden op het programma, met als onderwerpen kansengelijkheid, leefbare wijken, en jeugd en jongeren. Is er iets bij dat jou in het bijzonder aanspreekt? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken!

Voor elke thema-avond hebben we een voorbereidingsteam waarin je kunt meedenken over de vragen die we aan de orde willen stellen. We nodigen voor deze avonden mensen uit die in de stad met het thema te maken hebben en weten wat er speelt. De bevindingen nemen we mee in het denken over ons eigen verkiezingsprogramma voor de raad.

In september 2021 sluiten we de serie thema-avonden af met een stadsconferentie. Daarin gaan we met bewoners, betrokkenen en deskundigen in gesprek over de nieuwe economie die de stad nodig heeft om een sociaal en ecologisch duurzame toekomst tegemoet te gaan. Ook daarvoor zoeken we leden die in de voorbereiding daarvan met ons mee willen denken. Misschien iets voor jou?

We doen dit alles onder de noemer van GroenLinks Enschede-Haaksbergen in beweging. En we gaan daarbij samenwerking zoeken met ons verwante politieke partijen in de stad zoals PvdA, SP en D66. Wil je met ons meewerken aan een leefbare en groene toekomst voor Enschede en Haaksbergen? Laat dan van je horen en stuur een mail naar: activiteiten@groenlinksenschede.nl.

Zou je graag online contacten willen onderhouden met andere leden van de afdeling? Meld je dan aan voor de whatsapp-groep ‘Team voor verandering’, waar leden met elkaar van gedachten wisselen over lokale onderwerpen. Stuur een mail met je 06-nummer naar: activiteiten@groenlinksenschede.nl. Onze campagneleider is te bereiken via: campagne@groenlinksenschede.nl.

BEKIJK ONZE AGENDA!