De verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap én de verkiezing voor het Europese Parlement staan dit voorjaar voor de deur. Daarom zijn we binnen onze afdeling met het campagneteam al begonnen met de komende campagne. We gaan voor een grote verandering! En daarom willen we zo veel mogelijk mensen bij de campagne betrekken. Om samen een goede en zichtbare campagne te voeren en verder te bouwen aan de groei van GroenLinks.

Alle seinen staan op groen: Groenlinks heeft een historisch resultaat neergezet in de Tweede Kamerverkiezingen, in Enschede gingen we van 3 naar 4 zetels in de Gemeenteraad, de ledenaantallen stijgen en er melden zich meer en meer vrijwilligers.

Heb jij ook zin en tijd om actief mee te doen met deze campagne? Dat kan! In de komende maanden willen we in de stad elke week zoveel mogelijk zichtbaar zijn. Doe mee, ook als je maar een paar uurtjes beschikbaar bent. Alle enthousiaste vrijwilligers zijn van harte welkom!

Wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar onze campagneleider Barbara Vreugdenhil: campagne@groenlinksenschede.nl of klik op onderstaande link en wij nemen contact met je op.

IK DOE MEE