Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. De uitslag van de Provinciale Staten bepaalt ook de samenstelling van de Eerste Kamer, want de leden van de Provinciale Staten kiezen 3 maanden na de Provinciale Staten verkiezingen de samenstelling van de Eerste Kamer. Echt kans om een verschil te maken, provinciaal en landelijk! Wil je meehelpen? Laat van je horen. Stuur een mail naar campagne@groenlinksenschede.nl.
 

We zoeken een campagneleider die het team uit Enschede kan coördineren. En veel mensen die activiteiten willen bedenken, aan een activiteit willen bijdragen of op andere manieren willen meedenken/helpen. Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt, kan je een keer of vele keren meedoen.

Het campagneteam zal bestaan uit:

  • Campagneleider
  • Organisers die de campagneleider ondersteunen bij de activiteiten
  • Afgevaardigde van het Social Media Team
  • Afgevaardigde van het bestuur
  • Afgevaardigde van de fractie

Deze vijf mensen zullen de richting van de campagne bepalen. Daarnaast kan iedereen zich als vrijwilliger aanmelden. Wil je je aanmelden als campagneleider, organiser of vrijwilliger, mail naar: campagne@groenlinksenschede.nl of meld je aan op Doe Mee! Denk je erover, maar heb je nog vragen? Kom langs bij een van onze activiteiten of stuur ons een mailtje.

Op dinsdag 27 november gaan Brechje en Marianne eten bij het Tankstation Cultureel Vulpunt. Kom ook gezellig, maar vergeet niet zelf te reserveren.

Op 3 november is de Provinciale Ledenvergadering bij Het Centrum, waar o.a. de kandidatenlijst vastgesteld zal worden. Ben je op 3 november 3 maanden of langer lid, kan je hier invloed op hebben en je stem uitbrengen. Meld je voor 31 oktober aan via overijssel@groenlinks.nl.  Lees hier meer over GroenLinks Overijssel.

Voor de campagne willen we activiteiten organiseren samen met de campagnecommissie GroenLinks Overijssel en andere lokale afdelingen in Twente/Overijssel.

Houd de agenda in de gaten voor updates. Hier laten we ook z.s.m. weten wanneer de nieuwjaarsborrel is.