Een iets andere versie dan dat jullie van ons gewend zijn, maar wij willen jullie deze introductie niet onthouden. Didre is sindskort onze nieuwe DMM-er, Digital Media Manager. Lees hier haar inspirerende verhaal waarom zij lid is geworden van GroenLinks.

'Al sinds ik een tienermeisje was hielden politiek maatschappelijke onderwerpen mij bezig. In de eerste plaats zijn mijn standpunten links – een welvarende samenleving die haar inwoners toegang tot basisbehoeften ontzegd is mensonterend. Iedereen verdient ook een eerlijke kans – ongeacht je geslacht, huidskleur, afkomst, gender- / seksuele identiteit, of financiële middelen binnen de familie waar je in opgroeit. Sinds enkele jaren ben ik ook steeds meer bezig met bewust omgaan met milieu en leefomgeving – maar ben ik ook overtuigd geraakt dat overheden en industrie hierin verantwoordelijkheid moeten nemen.

Na het afronden van mijn studies psychologie en bestuurskunde, was ik klaar om een positieve impact op de wereld te gaan maken. De meest toegankelijke manier hiervoor bleek actief worden bij GroenLinks. Hier wil ik zo veel mogelijk kennis opdoen over politiek-bestuurlijke dossiers, om mij hier uiteindelijk fulltime voor te kunnen inzetten.

Ik heb de rol van Digitale Media Manger op mij genomen, omdat ik overtuigd ben dat sociale media een cruciale rol zijn gaan spelen in het moderne politieke systeem. Ik wil dat het verhaal van GroenLinks Enschede zo goed mogelijk aan de wereld gepresenteerd wordt, tijdens, maar ook zeker buiten verkiezingstijd'!

Contact mij per e-mail: DMM@groenlinksenschede.nl