Ik wil namelijk niet meer aan de zijlijn staan, maar actie ondernemen voor deze fantastische stad en zijn inwoners. Ik wil graag mijn gedachten over de politiek omzetten in daden.

Ik ben op dit moment bewust op verschillende social mediakanalen actief. Dit omdat ik graag ook de jongeren doelgroep wil interesseren voor de politiek. GoenLinks Enschede moet een afspiegeling zijn van de veelzijdige en veelkleurige Enschedese samenleving.

Volksvertegenwoordigers of mensen die actief zijn in de politiek, zijn relatief homogene groepen. Jongeren en vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd. En dit in 2022, HOE DAN? Ik vind dat de kleur van de gemeenteraad in contrast moet zijn met de stad die ze vertegenwoordigen. Verder vind ik ook dat de politiek ongelofelijk veel zelfredzaamheid van jongeren/ jong volwassenen vraagt tegenwoordig, zoals flexcontracten, weinig huisvesting en het jeugdloon. Je kunt niet van jongeren/ jong volwassenen verwachten dat ze hun leven bouwen op onzekerheden. Juist in deze fase van hun leven hebben zij meer steun en begeleiding nodig.  

Ik zou graag de brug willen zijn tussen jongeren/ jong volwassenen en het Enschedese stadsbestuur. Dit houdt in dat ik de belangen van jongeren/ jong volwassenen op de politieke agenda zet. Ook pleit ik ervoor dat ze een plek aan de politieke tafel krijgen. In de praktijk vang ik signalen op door in gesprek te gaan met jongerenwerkers, coaches, docenten en natuurlijk de jongeren zelf. Deze signalen wil ik graag vervolgens over brengen in de komende gesprekken met politici, raadsleden, ambtenaren, bestuurders en woningbouwcorporaties.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en vind ik het heerlijk om een stukje te wandelen in het (Volks) park. Dit is namelijk bij mij in de buurt. We kunnen er heerlijk wandelen, sporten, maar ook met mooi weer picknicken. Het Volkspark in Enschede is het oudste Volkspark van Nederland en dat moeten we koesteren. Ik houd ervan als het er schoon en opgeruimd is. Ik vind dat we dit met zijn allen zo moeten houden. Als ik aan de slag mag als raadslid wil ik mij ook hiervoor inzetten. We moeten onze prachtige park(en) koesteren, mooi groen en schoonhouden.

Ik ben een sociaaldemocraat in hart en nieren en ga mij dan ook inzetten voor een eerlijk, sociaal & groener Enschede!

Geef mij daarom op 14, 15 of 16 maart 2022 jouw stem en vertrouwen. En laten we samen zorgen voor verandering!

Ik zal er dan alles aan doen om JOUW stem en geluid te laten horen in de raad!