Mijn wiegje stond in Nieuw Guinea, een voormalig deel van tropisch Nederland dat recentelijk weer tot de actualiteit behoort. 

Ik ben een generalist en heb diverse banen op verschillende terreinen mogen invullen. Mijn werkzaamheden lagen op het terrein van gemeentebeleid, arbeidsmarkt, coaching-re-integratie/eigen bedrijf, basketbaljournalistiek, het programma plagen/pesten op basisscholen en diversiteit op de werkvloer en het begeleiden van mensen in de zorg. Ook heb ik in de catering gewerkt, waaronder met veel plezier bij de thuiswedstrijden van FC Twente. Momenteel ben ik herstellende van een lelijke val  en ervaar hoe het wel eens ongemakkelijk kan zijn me in het verkeer voort te bewegen. Gelukkig kom ik vriendelijke en behulpzame personen tegen die best een handje willen helpen.  

Mijn ervaring in bestuursfuncties reiken van lokale tot landelijke organisaties als Raad van Toezicht Wijkwelzijn West, Platform Ouders en Onderwijs, Kleurrijk Nederland, KennisPlatform Integratie en Burgerschap tot de Wmo-raad van de gemeente Enschede. 

Tegenwoordig ben ik basketbaltrainer van een jeugdteam bij Jugglers. Een leergierig kleurrijk gezelschap. Basketbal is 1 van mijn passies. Een trend die ik bespeur is de toename van kinderen met bijzonder gedrag- en ontwikkelingsachtergrond. Ihkvh Sportakkoord laat mijn club zien dat een combi tussen basketbal en cultuur eenvoudig en snel en met veel enthousiasme bij deelnemers kan worden gelegd. 

Verder ben ik betrokken bij de 7-sprong. Een groepje dat zich bezighoudt met spanningen op allerlei terreinen. Zelfs de gevolgen van de aanpak van het Corona-beleid werd geagendeerd en besproken. 
Mijn interesses raken verder kunst, cultuur en muziek waar ik voor kunstsociëteit het Lambooijhuis activiteiten ontplooi. 

Mijn visie op mens, natuur en wereld zie ik bij GroenLinks terug. Het is de partij die nodig is om een werkelijke en hoognodige eerlijke verandering te realiseren.
Mijn 4 steekwoorden: verbinderaar, out-of-the-box, analytisch en netwerker.